Menu Close

UNITSU

De smart oplossing voor huis en tuin.

Onze producten

Onze producten zijn niet alleen getest op kwaliteit, maar ook op digitale veiligheid

Niet duur

Je huis smart maken hoeft niet duur te zijn. Een slim huis is voor iedereen weggelegd. Je hoeft ook niet al je toestellen te vervangen door een slimme variant. Je kan ze ook via een accessoire slim maken.

Je kunt met je smarthome ook geld besparen. Door het instellen van de juiste scenario’s op het gebied van verlichting, slimme stekkers en klimaatbeheersing kun je heel wat geld besparen.

Niet moeilijk

De UNIHUB maakt het gemakkelijk om je huis en tuin smart te maken.

Met de bijhorende app stel je gemakkelijk je gewenste smart flows in.

Bij het starten van een smart home is het vaak onduidelijk welke producten er allemaal zijn en wat nu eigenlijk de mogelijkheden zijn van deze slimme artikelen. 

Vanuit UNITSU kunnen wij je helpen om binnen jouw budget de juiste toestellen te vinden voor de smart flow die je nodig hebt.

Jouw ultieme smarthome zonder zorgen? Heb je er zelf de tijd niet voor? Loopt het niet zo vlot?

Geen probleem! Wij doen het voor jou!

 

COMFORT

Zet je omgeving naar je hand: Laat je lichten die dimmen als je de tv aanzet en pas de kleur aan, laat je gordijnen automatisch sluiten als het donker wordt. Gebruik de UNIHUB om je infrarood toestellen mee op te nemen in de smartflows

VEILIGHEID

Laat je lichten aan en uit gaan bij melding van co2 sensor of je wasmachine uitzetten door waterlek sensor. Krijg melding van een openstaand raam via je raamsensor als het begint te regenen. Laat je rolluiken open gaan als de rookmelder signaal geeft.

MULTIMEDIA

Zet je lichten op sfeerverlichting als je muziek afspeelt. Gebruik de UNIHUB als mediacenter

BEVEILIGING

Laat nadat alle lichten uit zijn het licht in je slaapkamer aangaan door melding van de bewegingssensoren Krijg melding van opengaande ramen en deuren , waar je ook bent Hou al je gegevens in je eigen netwerk via UNIHUB

ENERGIEBESPARING

Laat je verwarming zich aanpassen als iedereen het huis verlaten heeft. Dim of zet de lichten uit als er niemand in de kamer is, en laat de lichten pas terug aangaan als iemand de kamer binnenkomt. Slimme stopcontacten maken al je toestellen smart. Lees en analyseer het verbruik van deze via je UNIHUB.

TUIN

Slimme sproeiers die aangaan op basis van de grondvochtigheid Laat de sproeiers uitgaan op basis van beweging. Gebruik de UNIGREEN voor optimale kweekoogst

Contacteer ons voor meer informatie of hulp bij het opzetten van uw systeem.

Bereikbaarheid

Maandag tem vrijdag van 12u00 tot 20u00
Zaterdag van 12u00 tot 18u00

Adres

Fabriekstraat 104 9120 Kallo

Mail

unitsustore@unitsu.com

Telefoon

+32