Menu Close

 

UNITSU staat voor ‘unificatie’.

Met onze gespecialiseerde kennis en innovatiekracht wil UNITSU een verbindende rol spelen in de sterk groeiende IOT markt.

Elke dag zetten wij alles op alles om samen met onze klanten een oplossingen op maat te realiseren. Wij willen de IOT-wereld voor iedereen toegankelijk maken

Zowel met goed geïnformeerde professionals, die gaan voor slimme oplossingen en innovatie als met het beste materiaal, dat wij voortduren evalueren.

Klanttevredenheid  staat centraal. Daarom zullen wij onze klanten steeds helpen met de juiste diensten en producten.

Onze open manier van werken differentieert ons fundamenteel van onze concurrenten. Wij geloven dat de klant steeds de vrijheid verdient om te beslissen, en willen hen niet binden tot eigen producten.

De groei van onze klanten is essentieel voor ons. Wij focussen op duurzame groei en zelfvoorziening op termijn. Hiervoor is kennisdeling essentieel.

Ons softwareplatform is ontworpen voor snelle en flexibele implementaties, waarbij verbinding centraal staat. Hierdoor kunnen we direct kunnen inspelen op een markt die in constant in beweging is

Onze producten zijn gericht op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en (digitale) veiligheid.

Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons product blijven innoveren, zodat we samen oplossingen kunnen blijven aanbieden die het beste bij onze klanten passen.